|
| Autor | Poruka |
|---|
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***

Broj poruka: 1871 Godina: 19 Lokacija: u kacinom srcu Job/hobbies: pc, stoni tenis, skola,... Humor: lol Tvoje ime:: Nemanja Grad:: Tel Aviv Najbolji prijatelji:: alex, arsa, vlada Brat/sestra:: dve male napasti Datum upisa: 08.04.2008
 | Naslov: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 8:07 am | |
| |
|
 | |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 1059 Godina: 16 Lokacija: Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies: Net!!! Humor: Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime:: Bojana Grad:: Nis Najbolji prijatelji:: Andja,Jeka i Maki Brat/sestra:: Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa: 07.04.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 1:08 pm | |
| |
|
 | |
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***

Broj poruka: 4792 Godina: 18 Lokacija: Net Job/hobbies: Chat Humor: :-) Tvoje ime:: Sanja Grad:: Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji:: Biljana B. Brat/sestra:: Vesna, Bojan Datum upisa: 19.02.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Apr 12, 2008 9:34 pm | |
| pA NEĆU SVE MISIJE DA STVALJAM OVDE.... nE GLEDAM! _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
~Princess Dulce~ ***m*o*d***

Broj poruka: 886 Godina: 17 Lokacija: Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies: Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor: buaxaxaxaxa Tvoje ime:: Marija-Maki Grad:: Nish Najbolji prijatelji:: Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra:: Jedan mali smor... Datum upisa: 15.03.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Uto Apr 29, 2008 7:23 pm | |
| Emisija je CooL!Obozavam da je gledam!Brate,kakve kuce imaju!O tom bih mogla samo da sanjam!EXTRA!Imaju sve,sta ce im vise!Hvala sto si postavio clip! _________________  |
|
 | |

Broj poruka: 1871 Godina: 19 Lokacija: u kacinom srcu Job/hobbies: pc, stoni tenis, skola,... Humor: lol Tvoje ime:: Nemanja Grad:: Tel Aviv Najbolji prijatelji:: alex, arsa, vlada Brat/sestra:: dve male napasti Datum upisa: 08.04.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Uto Apr 29, 2008 8:00 pm | |
| princes.... ja to ne sanjam!!! mislim da moja kuca nije daleko od onih!!! dobro... mislim nije kao njihova... ali ok... meni je moja kuca najbolja!!! i moja luda soba!!!! _________________ da se bar mogu zaljubiti, u neku seljanku, na nekom proplanku, gore u svemiru... eKzEkUtOr HTTP://FUNFORALL.FORUMAKERS.COM dodjite i regujte se. svako ko zeli da postane deo tima na forumu nek se javi glavnom adminu!
|
|
 | |

Broj poruka: 886 Godina: 17 Lokacija: Ma sa Xodzinsom,nije ni bitno gde!!!! Job/hobbies: Shopping!!!Gimnastika,pisanje pesma,dnevnika, ... Humor: buaxaxaxaxa Tvoje ime:: Marija-Maki Grad:: Nish Najbolji prijatelji:: Maki,Andja, Boka,Saki,Jeka,Marko...i ostali.... Brat/sestra:: Jedan mali smor... Datum upisa: 15.03.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sre Apr 30, 2008 11:47 am | |
| Aaa,blago tebi!!!I ja imam velikuuu sobu!!!Ali opet nije to to!Zapazi im detalje!Kakve televizore imaju!Imaju kucni bioskop!Pa teretanu....Ma imaju sve!!!Ne znaju ni stace im toliko! _________________  |
|
 | |
Kety OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 119 Godina: 20 Job/hobbies: Manekenstvo,novinarstvo,ples i shoping Humor: ;) Tvoje ime:: Katarina Grad:: Novi Sad Najbolji prijatelji:: Ivona,Marina,Isidora, Jelena,Luka,Dusan... Brat/sestra:: NA SVU SRECU NEMAM Datum upisa: 02.05.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Pet Maj 02, 2008 10:52 pm | |
| I JA ISTO OBOZAVAM DA GLEDAM,KUCE SU SUPER MADA JE DOSTA NJIH TESKI KIC!!!!  |
|
 | |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 299 Godina: 19 Datum upisa: 18.03.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 03, 2008 8:20 am | |
| | ~Princess Dulce~ :: | | Emisija je CooL!Obozavam da je gledam!Brate,kakve kuce imaju!O tom bih mogla samo da sanjam!EXTRA!Imaju sve,sta ce im vise!Hvala sto si postavio clip! |
|
|
 | |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 131 Godina: 17 Lokacija: Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime:: Bojana Grad:: Baru Najbolji prijatelji:: Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra:: Miljan [chitaj smor] Datum upisa: 25.05.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 10:38 am | |
| Meni je ova emisija super... Ali gledam kuce tih i oni su svakoj sobi imaju po jedan TV, shta cje mi to u zhiwotu....l |
|
 | |
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 137 Godina: 16 Tvoje ime:: Teodora Grad:: Nis Najbolji prijatelji:: svi su mi naj Brat/sestra:: Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa: 12.05.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 11:10 am | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 11:54 am | |
| rece kakve tv-e imaju?! pa kakve, nishta oni nemaju bolje od moje plazme, od 107cm, dobro samo 50 cent ima onaj veliki, ali ipak... _________________ da se bar mogu zaljubiti, u neku seljanku, na nekom proplanku, gore u svemiru... eKzEkUtOr HTTP://FUNFORALL.FORUMAKERS.COM dodjite i regujte se. svako ko zeli da postane deo tima na forumu nek se javi glavnom adminu!
|
|
 | |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 388 Godina: 18 Tvoje ime:: Sanja Najbolji prijatelji:: Kristina-Kika, Marina Brat/sestra:: brat, Sasa Datum upisa: 28.04.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 1:24 pm | |
| joj.. Nemanja stvarno si mi drag.. ali me jako iznerviras.. znam da nisi takav, ali ispadne da se stalno nesto hvalis.. opet razumem te, nekad i meni dodje tako!! |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Sub Maj 31, 2008 1:25 pm | |
| | Sanja :: | | joj.. Nemanja stvarno si mi drag.. ali me jako iznerviras.. znam da nisi takav, ali ispadne da se stalno nesto hvalis.. opet razumem te, nekad i meni dodje tako!! |
_________________  |
|
 | |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 131 Godina: 17 Lokacija: Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime:: Bojana Grad:: Baru Najbolji prijatelji:: Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra:: Miljan [chitaj smor] Datum upisa: 25.05.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Ned Jun 01, 2008 12:02 pm | |
| Oni imaju plazmu u svakoj prostoriji i to mi ide na zivce!!!!! Koji ce mi plazma u trpezariji ili u WCu!?!?!?!?!?!? |
|
 | |

Broj poruka: 4792 Godina: 18 Lokacija: Net Job/hobbies: Chat Humor: :-) Tvoje ime:: Sanja Grad:: Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji:: Biljana B. Brat/sestra:: Vesna, Bojan Datum upisa: 19.02.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Ned Jun 01, 2008 1:22 pm | |
| meni je to extra! _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
RBD is the best!!! extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 1059 Godina: 16 Lokacija: Sa Lazom na kraju sveta!!! Job/hobbies: Net!!! Humor: Hihihihihihi ;)!!! Tvoje ime:: Bojana Grad:: Nis Najbolji prijatelji:: Andja,Jeka i Maki Brat/sestra:: Neeeeeeeeeeee!!! Datum upisa: 07.04.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 12:00 pm | |
| Ja sam gledala emisiju nekoliko puta i stvarno su im prelepe kuce, imaju sve, bazen, teretane, posebne sobe za ovo, posebne sobe za ono,..........IMAJU SV, ALI NE KAPIRAM KOJI CE IM DJAVO SVE TO???????????????STVARNO NE KAPIRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 12:08 pm | |
| Ma imaju para koliko oces,ni sami ne znaju sta da radie sa njima,pa eto tako,kupuju ogromne kuce,i stavljaju TV u WC-u!!!!Ma imaju sve,ali bukvalno sve!!!! _________________  |
|
 | |
**Dul** OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 137 Godina: 16 Tvoje ime:: Teodora Grad:: Nis Najbolji prijatelji:: svi su mi naj Brat/sestra:: Sandra,Isidora,Vlada, David Datum upisa: 12.05.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 1:35 pm | |
| moj nastavnik je rekao ovo kad je prvi put pogledao emisiji
*Oni svi po plazme televizori,bazeni,kuce na 5.sprata a ja siromax da se kupam u kadu a?*
xe xe xe lol |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Uto Jun 03, 2008 5:44 pm | |
| Vidjela sam i nekih lijepih stvari... Recimo jako mi je interesantno shto ima onaj jedan, chini mi se da igra ragbi, crnac, Veliki akvarijum precnika 2 metra na sred neke prostorije, to mi se bas svidja... I ona fontana MISSY shto ima Missy Eliot....
Ali glupo mi je imati prostoriju za patike, kao shto ima 50 Cent... |
|
 | |
CyberSerbian welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...

Broj poruka: 32 Godina: 18 Lokacija: Pancevo City Job/hobbies: Ucenik/Racunari, net, filmovi i muzika Datum upisa: 22.08.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Avg 23, 2008 12:06 am | |
| Ext je imisija. GLedao sam pre, sada ne. Da li jos ima i u koliko? |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Uto Okt 07, 2008 2:37 pm | |
| dobro ne hvalim se, samo kazem, nista to nije nedostizno ko sto neki misle... meni pukne film jbg... nemam ja kucu kao oni, ali umem da postujem i cenim ono sto imam! _________________ da se bar mogu zaljubiti, u neku seljanku, na nekom proplanku, gore u svemiru... eKzEkUtOr HTTP://FUNFORALL.FORUMAKERS.COM dodjite i regujte se. svako ko zeli da postane deo tima na forumu nek se javi glavnom adminu!
|
|
 | |
Lady Halliwell extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 288 Godina: 18 Lokacija: *Somewhere In My World* Job/hobbies: NET!!!! Humor: Loodaca Tvoje ime:: Jelena Grad:: Futog City Najbolji prijatelji:: Ima ih doosta! Brat/sestra:: daaaaaaa Datum upisa: 15.06.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Uto Okt 07, 2008 6:08 pm | |
| obozavam ovu emisiju,exxxxxxtra je!!!!!!!!!!! |
|
 | |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 566 Godina: 17 Lokacija: na sedmom nebu... Job/hobbies: Gluma Humor: XD Tvoje ime:: LocaPorUker Grad:: NewYork Najbolji prijatelji:: Minja,Jelena Brat/sestra:: dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa: 27.10.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Dec 20, 2008 2:20 pm | |
| meni je xtra, ali gledam samo kad uxvatim. XD |
|
 | |

| Naslov: Re: MTV Cribs Sub Dec 20, 2008 2:56 pm | |
| a kad to ima? _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 566 Godina: 17 Lokacija: na sedmom nebu... Job/hobbies: Gluma Humor: XD Tvoje ime:: LocaPorUker Grad:: NewYork Najbolji prijatelji:: Minja,Jelena Brat/sestra:: dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa: 27.10.2008
 | Naslov: Re: MTV Cribs Sub Dec 20, 2008 3:50 pm | |
| nzm..................  |
|
 | |
|