|
|
| Autor | Poruka |
|---|
i!riba_do_yaya!i ***a*d*m*i*n***

Broj poruka: 4792 Godina: 18 Lokacija: Net Job/hobbies: Chat Humor: :-) Tvoje ime:: Sanja Grad:: Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji:: Biljana B. Brat/sestra:: Vesna, Bojan Datum upisa: 19.02.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Ned Apr 13, 2008 3:05 pm | |
| Verovatno drogu...... _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
Rain m@n ~ ***a*d*m*i*n***

Broj poruka: 1871 Godina: 19 Lokacija: u kacinom srcu Job/hobbies: pc, stoni tenis, skola,... Humor: lol Tvoje ime:: Nemanja Grad:: Tel Aviv Najbolji prijatelji:: alex, arsa, vlada Brat/sestra:: dve male napasti Datum upisa: 08.04.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Apr 14, 2008 11:25 am | |
| pa nemogu drugo, to su oni po 20-ak godina, i neki iz moje skole... a ja idem jos u CLub 40, i diskoteku PAM-PAM, tamo je brat u obezbedjenju!!! lol |
|
 | |

Broj poruka: 4792 Godina: 18 Lokacija: Net Job/hobbies: Chat Humor: :-) Tvoje ime:: Sanja Grad:: Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji:: Biljana B. Brat/sestra:: Vesna, Bojan Datum upisa: 19.02.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 15, 2008 6:45 pm | |
| pam-pam? Lud anziv, hehehe... _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
*In~his~heart* extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 299 Godina: 19 Datum upisa: 18.03.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Apr 18, 2008 10:28 pm | |
| šetam po kraju ili knezom kejem kalimegdanom... |
|
 | |
Sanja extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 388 Godina: 18 Tvoje ime:: Sanja Najbolji prijatelji:: Kristina-Kika, Marina Brat/sestra:: brat, Sasa Datum upisa: 28.04.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Sre Maj 07, 2008 9:45 am | |
| Ja obozavam diskoteke... Na to su me moji naucili kao malu... jer oni imaju disco-bar, pa zato.. ali leti svratimo nekad i do parka.. |
|
 | |
~Fergalicious~ OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 131 Godina: 17 Lokacija: Swugdje gdje je Rafa Tvoje ime:: Bojana Grad:: Baru Najbolji prijatelji:: Nancy, Weljo, Tixy... Brat/sestra:: Miljan [chitaj smor] Datum upisa: 25.05.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Maj 26, 2008 9:02 am | |
| JA izlazim na shetalshte, gdje i swi normalni nashix godina izlaze... Sjednemo malo na trg... Nekada ispred zgrade... Ili odemo kod drugog drushtwa pa sa njima ''wisimo'' na stepenishtu xD |
|
 | |
Neonsunrise sooper si, samo tako nastawi...

Broj poruka: 219 Godina: 21 Lokacija: 50(V)3 |*74(3 Job/hobbies: Muzika Humor: Na nivou Tvoje ime:: Necu ti kazem Grad:: de_inferno Najbolji prijatelji:: Ima ih dosta videcete u mojim odajama Brat/sestra:: Dragana,Vesna Datum upisa: 29.05.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Maj 29, 2008 12:49 pm | |
| Najvise u bg-u Blue Moon pusta se reggae i Hip Hop ali redovan sam i na Exitu i na Encor3 zurkama posto sam tamo i sam u organizaciji a encore zurka to je neki trance i ide svugde po Srbiji!!! LoL  |
|
 | |
Miss Independent OK si, ali treba malo wishe da posetjuyesh 4um! I narawno pishesh na njemu!!!

Broj poruka: 75 Godina: 20 Lokacija: dark side of my mind Humor: wtf Tvoje ime:: Tijana Grad:: Panchevo Datum upisa: 30.05.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Maj 30, 2008 4:53 pm | |
| Paa,sa obzirom da slusham metal,izlazim na mesta gde pushtaju tu muziku.. Irish pub,vagon,blue moon itd.. ^^ |
|
 | |
Loooda tinejdzerka! ***m*o*d***

Broj poruka: 397 Godina: 15 Datum upisa: 22.06.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Jun 24, 2008 8:26 pm | |
| |
|
 | |
Maky cool welcome! Ti si nowi chlan owog 4uma i waljda tjesh da uzziwash u njemu...

Broj poruka: 20 Godina: 18 Lokacija: SM Job/hobbies: SVAŠTA Humor: ho ho ho Tvoje ime:: Maja Grad:: Sremska Mitrovica Najbolji prijatelji:: Sanja i Milan Brat/sestra:: /// Datum upisa: 21.08.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Avg 22, 2008 11:20 am | |
| Ja izlazim kao i wecina tinejdzera mog grada... Leti je to na keju(plazi), zimi centar,... kafici obawezno... |
|
 | |
~Jazmin~Casi un AngeL~ extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 840 Godina: 16 Tvoje ime:: Kristina Grad:: Struga Brat/sestra:: Sestra , sara Datum upisa: 15.07.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Avg 25, 2008 10:40 am | |
| epa ako mi izlazimo , idemo u shopping (ja to ne volim bash mnogo) ili Comma Mall (to je nesto kao shopping center ) |
|
 | |

| Naslov: Re: Gde izlazite???? Čet Avg 28, 2008 4:05 pm | |
| Da, ja na kej, kako Maja kaže, a počela sma d aidem u 29. novembar _________________ Washa adminka [url]moje fotke http://teenanger-best.heavenforum.com/reklamiranje-f38/regajte-se-t737.htm[/url] 90 % dece slusa narodnjake, ako si ti u ovih 10 % zalepi ovo u potpis.  |
|
 | |
~Nena*und*Bill~ cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...

Broj poruka: 181 Godina: 17 Lokacija: Na kraju sveta sa Billom Tvoje ime:: Nevena Grad:: Nis Najbolji prijatelji:: Jovana, Andja, Boka, Maki S. i N... Brat/sestra:: Nije bitno Datum upisa: 31.08.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pon Sep 01, 2008 8:07 pm | |
| |
|
 | |
Kaca-rockerka '93 cool si, ali malchice wishe kuckaj po tastaturi...

Broj poruka: 176 Godina: 18 Lokacija: U tvojim mislima.... Tvoje ime:: Katarina Grad:: Kragujevac Najbolji prijatelji:: Ana i Milos Brat/sestra:: Lazar Datum upisa: 17.10.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Okt 24, 2008 7:06 am | |
| uh diskoteke jobs,black ball,memento,fly fly,sub club,vulkan.... Najvise idem u jobs i black ball jer je najjbolji provod tamo... |
|
 | |
LocaPorUcker extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 566 Godina: 17 Lokacija: na sedmom nebu... Job/hobbies: Gluma Humor: XD Tvoje ime:: LocaPorUker Grad:: NewYork Najbolji prijatelji:: Minja,Jelena Brat/sestra:: dve male svemirske nakaze. XD salim se Datum upisa: 27.10.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Pet Nov 14, 2008 8:50 pm | |
| ja uvek idem u XL na pizzu |
|
 | |
princeton girl 96 extra sy, dosta pishesh po 4umu... ali nemoj da se umislish i prestanesh!!!

Broj poruka: 384 Godina: 17 Lokacija: ~*SoMeWhErE fAr AwAy*~ Job/hobbies: Tenis ,Woznja Rolera Humor: He,He,He,hE,He,hE..,.. Grad:: Kragujewac Najbolji prijatelji:: Kristina,Wisnja,Vesna,Maja,Milica,Aleksandra,Jovana,Danka,Marta,Nina,Jelena,.....i mnogo njih!!!!!! Brat/sestra:: Steta ali nemam
Datum upisa: 27.06.2008
 | Naslov: Re: Gde izlazite???? Uto Apr 06, 2010 7:17 am | |
| |
|
 | |
|